Historie

Historie

Toen wij in 1974 begonnen in Stein met grondverzetactiviteiten hadden wij slechts één rupskraan, een Yumbo Y90. Grondverzet, een deugdelijk fundament voor verdere bebouwing of gebruik realiseren, was de doelstelling. Kwaliteit leveren stond daarbij voorop. In de loop der jaren is er veel veranderd, maar dit streven bleef ongewijzigd.
In 1979 vestigde het bedrijf zich in Born op het Industrieterrein Sluisweg. Het bedrijf is sinds de oprichting sterk gegroeid. Naast de groei in haar kernactiviteit grondverzet, heeft Leenaerts haar activiteiten uitgebreid met een aantal nevenactiviteiten. Waterwerken, milieuwerken, transporten, sloopwerken, handel in grond- bouw- en afvalstoffen behoren nu eveneens tot de specialismen van Leenaerts Born. In 2008 heeft Leenaerts Born ten behoeve van de overslagactiviteiten en de handel in grond- bouw- en afvalstoffen een tweede locatie gerealiseerd aan de Franciscushaven te Born, opererend onder de naam Overslagbedrijf Haven Born B.V.
Leenaerts Born is veranderd en gegroeid naar een middelgroot familiebedrijf. Kwaliteit leveren is echter altijd de basis gebleven in de bedrijfsvoering en de basis voor de samenwerking met onze klanten.

De tevredenheid van onze klant is immers het fundament van de onderneming