Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Leenaerts Born is een middelgroot familiebedrijf werkzaam in de Grond-, Weg-, en Waterbouwsector.

In 1974 zijn wij met één rupskraan begonnen met grondverzetactiviteiten. In de loop der tijd is er veel veranderd. Tegenwoordig is Leenaerts Born naast grondwerken actief in waterwerken, milieuwerken, sloopwerken, transporten en handel in grond- bouw- en afvalstoffen.

Door kwaliteit consequent door te voeren in onze bedrijfsvoering onderscheid Leenaerts Born zich van haar concurrenten. Een kwalitatieve goede bedrijfsvoering uit zich in onze ogen in het verantwoord omgaan met onze productiefactoren. Zo investeert Leenaerts in duurzaam materieel en onderhoudt het machinepark optimaal. Wij maken gebruik van de modernste technieken, maar alleen als ze bijdragen aan het leveren van kwaliteit of efficiëntie. Naast investeren in techniek investeren wij  in onze mensen. Onze medewerkers ontvangen de benodigde scholing op het gebied van vakbekwaamheid, veiligheid en techniek. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Naast kwalitatief hoogwaardige techniek en vakbekwame mensen is een goede organisatie van groot belang. Zo zijn wij ervan overtuigd dat onze NEN-EN-ISO 9001:2008, VCA** en diverse BRL certificeringen een positieve bijdrage leveren aan onze bedrijfsvoering. Onze gedegen administratie draagt ertoe bij dat wij weloverwogen keuzes kunnen maken en de continuïteit van ons bedrijf kunnen waarborgen.

De combinatie van het afleveren van kwalitatief goed werk en het consequent nastreven van kwaliteit in onze bedrijfsvoering maakt Leenaerts tot een gezonde en stabiele partner. Dit vormt de basis voor de samenwerking met onze klanten. Deze basis was er al in 1974 en is altijd hoog in het vaandel gebleven.

De tevredenheid van onze klanten is het fundament van onze onderneming.

Onze recente Projecten