Uitrustingsstukken

UitrustingsstukkenLeenaerts Born beschikt over een groot aantal hulpstukken voor de verschillende grondverzetmachines.

Al onze kranen beschikken over diverse standaardbakken zoals opschoonbak, puinriek, kantelbak en palletvorken. Daarnaast hebben we een groot aantal speciale bakken in verscheidene breedtes, waaronder slotenbakken en knijpers.

In het straatwerk is een steenklem vaak onmisbaar. Leenaerts Born beschikt dan ook over diverse steenklemmen, welke al dan niet hydraulisch roterend zijn.

Sloopsorteergrijper_aan_Engcon Een groot aantal van onze kranen, zowel mobiel als rups, hebben de beschikking over
 een tiltrotator. 
 Deze zit er vast op i.p.v de standaard snelwissel of is plaatsbaar aan de snelwissel. Het
 grote voordeel is dat de machine erg breed inzetbaar is door dit hulpstuk. Bakken of
 andere hulpstukken kunnen 3600 gedraaid worden en zijn kantelbaar. Precisiewerkzaamheden zijn met behulp van een Engcon zeer goed uit te
 voeren.

Voor het vullen van Big Bags beschikken wij over een speciale Big Bag vulbak. Deze speciale bak is gemaakt voor gebruik aan onze laadschoppen. Hierdoor zijn wij in staat om snel en schoon grotere aantallen Big Bags te vullen.

Ook indien er gesloopt dient te worden hebben wij zelf verschillende hulpstukken in huis, zoals hydraulische sloophamers, sloopsorteergrijpers en crushers.
Mocht voor het opbreken van beton, asfalt of rotsbodem de standaard puinbak niet meer voldoet dan kunnen onze mensen gebruik maken van een rippertand.

Middels verlenggieken kunnen wij onze machines aanpassen aan de gewenste situatie indien er een dieper of verder graafbereik gewenst is..

Verder is nog onze hydraulische lier noemenswaardig,welke te monteren is op de snelwissel van onze kranen. Met behulp van deze lier en onze getrokken trilwals kan men bijvoorbeeld een talud aftrillen. 

Mobiele_kraan_JIP

Volvo_L110G_1

Slotenbak